Α΄ Τάξη

Αγαπητοί γονείς της Α' τάξης,

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή μας κοινότητα, όπου θα αναρτώνται οι εργασίες που θα ανατίθενται στα παιδιά κάθε εβδομάδα.

Καλούμαστε όλοι μαζί μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε να αναζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, στοχεύοντας στην αναπλήρωση όσο είναι δυνατόν του χαμένου σχολικού χρόνου.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της στενής συνεργασίας και επικοινωνίας που είχαμε, ώστε να πετύχουμε την πρόοδο του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Γνωρίζουμε τις πρακτικές δυσκολίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ειδικά στην ηλικία των μαθητών της Α΄ τάξης κι έχουμε επίγνωση ότι σε καμμιά περίπτωση η εργασία στο σπίτι δεν υποκαθιστά ούτε προσομοιάζει τη δια ζώσης διδασκαλία και κυρίως ενέργεια της αίθουσας διδασκαλίας. Γι’ αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια από εμάς για ανάθεση απλοποιημένων εργασιών με σαφείς οδηγίες και επεξηγήσεις.

Εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις σε δυσκολίες που τυχόν να αντιμετωπίσετε, καθώς και για διευκρινίσεις και επίλυση αποριών που μπορεί να προκύψουν. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η έγνοια μας και το ενδιαφέρον για τα παιδιά σας συνεχίζουν αμείωτα και συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία σας για τη σχολική τους πρόοδο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την κατανόηση !

Οι δασκάλες της Α' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ζήνων,

Θέκλα Πασχάλη (Α' 1)

Μαριάννα Αδάμου (Α’ 2)

 

Εβδομάδα 8

 

Εβδομάδα 7

 

Εβδομάδα 6

 

Εβδομάδα 5

 

Εβδομάδα 4

 

Εβδομάδα 3

 

Εβδομάδα 2

 

Εβδομάδα 1